Beoordelingen van Poké Perfect Utrecht

Recente recensies van Poké Perfect Utrecht

4 sterren na 94 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

ik had vooraf specifiek gevraagt of de orginal pokebowl glutenvrij gemaakt kon worden. Zowel bij mijn pokébowl als die van mijn vriend miste verschillende toppings waarvan ik wist dat deze al glutenvrij waren. Jammer, zonde van het geld.

, 20-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas ging het niet helemaal soepel. De garnalen waren niet aanwezig en daarnaast zat er geen dressing op de ceviche. Het eten smaakte verder prima. Maar veel last van de buik bij de ceviche eter. Vandaar deze beoordeling voor nu.

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima bowl, makkelijk om via de qr code aan de deur te bestellen en in de wachttijd wat anders te kunnen doen

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima. Tip: niet op de rij wachten dat is best wel langzaam en druk. Via de QR bestelen gaat sneller

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk! Alleen sirachi tuna zat weinig of geen saus bij. Was droger dan anders. Dus zelf wat bij gedaan.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, absoluut herhaling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had vandaag een pokebowl besteld normaal heel erg lekker maar vandaag trokf ik een oorwurm aan in de pokebowl natuurlijk heel onsmakelijk.

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was niet te eten. Geen smaak. Alsse groenten door mekaar heen. Nattig en niet met zorg voorbereidt. Helaas. Ik heb er wel 19 euro voor betaald!

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer slechte kwaliteit. Overduidelijk veel te druk: de zoete aardappel en aubergine waren nog rauw, met een enorme hoeveelheid zoete dressing erover. Echt hartstikke vies, zo enorm zonde!

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Teveel sriracha-mayo, waardoor het een "zware" pokebowl was en niet fris en tasty

, 16-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk. Afhalen werkt super!

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd erg lekker maar op mijn laatste bestelling was de avocado vergeten 🙁 verder top

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten! Grote porties ook!

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste Poké bowls van Utrecht als je het aan mij vraagt! Als ik gezond, zonder moeite en toch erg lekker wil eten dan vind ik dit een perfecte optie. 1 ding: jullie waren de eetstokjes vergeten!

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Alleen in beide bowls, maar welgeteld 4 stukjes avocado terwijl je er 1 euro per bowl extra voor betaald.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super! Heel snel, goed van smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk, alleen deze keer zat er een haar in de bowl helaas.

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Vers, grootte van de portie perfect! Genoten.

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super fast and delicious!

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

This was worse than I could have expected. I Wanted to give Poke Perfect another try after many times just not feeling good after the supposedly 'healthy' food. And... I cannot fathom why the miso eggplant was crunchy, undercooked, nearly raw. I ordered a DIY bowl with eggplant, tempeh, and extra tempura crunchies. My bowl was so awful, I felt gassy and uncomfortable and threw away all the eggplant after tasting that unpleasant texture and knowing it was essentially inedible. To make matters worse, I received a tiny little spattering of tempura, not the extra I had ordered. really unpleasant, made me realize why I stopped buying from you in the first place.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas niet de service die ik van Poké Perfect gewend ben. Bij mijn bestelling ontbraken de (soja)saus en stokjes. Eén van de maaltijden was niet gepremixt, ondanks dat dit wel was aangegeven bij de bestelling. Daarnaast ook heel weinig tonijn. Niet heel belangrijk, maar wel jammer: ook geen stempels gekregen, ondanks verzoek.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Haal hier vaker af maar de Kwaliteit wisselt continue. The original droop in de saus vandaag en was ook wat pittiger dan normaal. Zeewiervlokken waren niet toegevoegd. Jammer! Jullie start was goed maar het wordt helaas steeds minder.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Loved it! However would have liked a little bit more of the sriracha mayo. Will order an extra container next time.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Mijn bestelling stond al goed ingepakt klaar zodat ik het simpel kon meenemen. Ik heb genoten

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De extra aangekruiste en betaalde ingrediënten zaten niet in het gerecht. Verder lekker.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de derde keer bij Pokétastic besteld en zoals altijd heerlijk gegeten! Ik koos voor afhaal en het stond binnen 20 min op de gekozen tijd klaar. Sushi was smaakvol en veel. Bijgerecht was vers: nog warm en knapperig. Tot de volgende keer!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Poke perfect is so delicious! It is the best place for healthy eating and it is so tasty. Will recommend it over and over again.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Supet lekker tjab tjab met mijn vriendin

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was lekker, alleen heel jammer dat ze de saus erbij zijn vergeten te doen en dat ze mais op die van mijn vriendin hebben gedaan terwijl ze dat niet besteld heeft.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Veel voor weinig! Heel erg lekker!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wel oke maar, wilde de bestelling ophalen en moest 30 minuten buiten wachten.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en rijk gevuld met ingrediënten!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De eten was super zoals altijd!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We had very tasty vegan poké bowls (the ones with tempeh and vegan salmon). However, it was a bit too salty for my taste. As these dishes are supposed to be healthy I wish they could reduce the amount of salt. The gyozas are not very special and the filling is lacking a bit of taste. It would be nicer if they could add some mushrooms (or something similar) in there.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was eerlijk. Maar ik had 3 extra bakjes ponzu saus besteld voor €1 per stuk en dat vond ik wel minder. Want ik had me erop verheugd en heb ervoor betaald.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed maar bij de bowl was de zoete aardappel nog hard, dus niet lang genoeg gekookt waardoor het gehele zelf samengestelde gerecht tegen viel. Porties Okay.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker maar duur

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De Poke bowls zijn altijd met verse ingrediënten bereid. Er is volop keus om een bowl naar eigen smaak samen te stellen. De bediening is Utrecht is perfect. Vaak zit er een extra attentie bij de bestelling. Super lief.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goede service. Bestelling stond op tijd klaar. Het was weer heerlijk!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

lekker en goed! Die vega zalm is heel bijzonder!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van de bowl was prima, dus in dat opzicht zou ik zeggen: ga er vooral heen. Qua klantenservice kunnen ze nog wel het e.e.a. leren. Het begint doorgaans met het groeten van je klant. Vragen of je hem/haar kunt helpen is dan stap 2... Ik heb beide zelf maar even opgepakt. Uiteindelijk werd mijn bestelling door de keuken in de vensterbank gezet bij de bestellingen die door thuisbezorgers worden opgehaald. Ik vroeg: 'moet ik even kijken of die van mij daar net neer is gezet?'. 'Ja, de bestellingen voor afhalen worden daar neergezet'. Als klant waardeer ik toch iets meer persoonlijke aandacht :-).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk genoten van de pokeboll

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk! en normale portie is meer dan genoeg. M.b.t. keuze voor stokjes en saus: haal die keuze uit elkaar. Ik wil graag de sausjes maar de stokjes hoef ik niet .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Fresh and tasty ingredients, served in a generous portion! The reusable glass container system is simply brilliant, so glad I don’t need to feel bad about the waste of my takeout

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker. Ik had een grote bestelling geplaatst en dit was 25 minuten later klaar dan ik had aangegeven. Ik kwam al iets later vanwege de omvang van de bestelling, maar 25 minuten is wel erg veel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We bestelden thuis met optie zelf ophalen bij Poke Perfect Utrecht. Daar bleken er veel te veel bestellingen te zijn voor hoeveelheid personeel. Bestelling was een uur later klaar dan aangegeven.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb meer dan een uur buiten staan wachten en er werd mij niks verteld over hoelang de bestelling nog zou duren. Hele slechte service vanavond. Heel erg teleurgesteld.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk om online te bestellen, ik kon de bestelling 15 minuten later ophalen, bij aankomst stond de bestelling netjes klaar, en het was nog super lekker ook! Aanrader :)

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wow, echt verrukkelijk de poké bowls van Poké Perfect. Wij hadden The Witzel en de Spicy Tuna met extra mango. Zo jammer dat we dit niet in Arnhem hebben. Een onvergetelijke ervaring!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Very good service. When I arrived at the place my food was ready. Communication with the staff was efficient and friendly. Very good during COVID-19 times.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Had een uur van te voren besteld om om half 8 2 pokebowls op te halen. Toen ik aankwam was het een grote chaos in de winkel. De hele toonbank lag voor bonnetjes van bestellingen die nog gemaakt moesten worden, buiten stond een grote groep bezorgers te wachten. Toen ik binnenkwam kon eerst mijn bestelling überhaupt niet gevonden worden en toen bleek dat ze hem nog niet hadden gemaakt. Kwartier buiten in de regen staan wachten. Je zou denken dat ze dan even snel je bestelling voorrang geven, maar duurde dus nog een kwartier. En in de regen lijkt dat nog veel langer te duren.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Verse bereid, heerlijke ingrediënten. Zeker een aanrader!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was lekker, maar ik heb het idee dat het wel een stuk minder lekker is dan een half jaar geleden. De groenten waren redelijk droog en de aubergine niet goed genoeg doorbakken. En de tempé vond ik eerder ook een stuk lekkerder. Maar wel heel gezond en sustainable!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal perfect!!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond de verhouding rijst ten opzichte van de andere ingrediënten minder goed dan anders. Er zat erg veel rijst in en weinig groente en tonijn. Jammer, want ik ben erg fan van de pokébowls!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vorige keer kleine stukjes smaakvolle gember in bowl, nu grote schijven. Te overheersend, niet lekker.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De bowl was erg lekker. Hoeveelheid ook top. Maar tussen de vegan zalm zaten soms hele harde stukjes, alsof het wortel of zoete aardappel was maar dan met weinig smaak. Dit was onprettig omdat ik dan niet weet wat ik eet en het geeft ook het gevoel alsof er niet zorgvuldig wordt omgegaan met de producten, alsof het mogelijk kan zijn dat er zomaar een andere soort groente of wat dan ook tussen kan zitten. Als veganist is dit natuurlijk erg ongewenst. Verder was het erg lekker, de bloemkool was ook heerlijk gemarineerd. Wat betreft de service, vriendelijke mensen, maar als er in de mail staat dat om 19:00 de bestelling klaar staat en ik kom om die tijd en ik moet vervolgens nog 7 minuten wachten dan vind ik dat wel jammer, omdat vanwege corona je denk ik het liefst zo min mogelijk mensen wil laten wachten in dezelfde (kleine) ruimte.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect :)

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het zou sneller moeten zijn als je online bestelt. Dat was niet het geval, slechte ervaring. Mijn bestelling zou om 18.15 uur klaarstaan, maar om 18.35 stond hij nog niet klaar. Vervelend.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vegan bowls besteld maar er zat kaviaar op

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo als altijd weer een heerlijke pokebowl opgehaald. Lekker vers, goede smaak. Aardig personeel. we hadden online besteld voor afhalen. Precies op de afgesproken tijd stond mijn bestelling klaar. We komen snel weer terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, alleen jammer dat de spruitjes koud waren. Mijn man had de Terryjakkie Kip en hij zei dat het erg goed smaakte. Ik had zelf You Make Miso Happy, die vond ik heel lekker, alleen een beetje jammer van de crisps.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had van tevoren besteld maar moest buiten ruim een kwartier wachten op mijn bestelling. Er waren geen chopsticks, soy sauce bijgeleverd en de extra zoete aardappel ontbrak ook.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De gang van zaken bij het restaurant was vrij bedenkelijk. Ik had online besteld en had een afgesproken afhaaltijd, stond op tijd bij de deur, maar heb nog zeker een kwartier buiten moeten wachten voor de maaltijd er was. Prima dat hij niet al verpieterd klaarstond (al is de echte magie om de wachttijd maar 2-3 minuten te laten zijn) mijn probleem is meer wat er tijdens het wachten gebeurt. In de tussentijd parkeert er namelijk een rando op de stoep, loopt zonder mondkapje het restaurant binnen, heeft kennelijk een snotneus want hij wrijft er steeds aan, bestelt aan de balie en hangt minutenlang rond voor de balie met ingrediënten op de plek in de hoek waar geen scherm staat, en loopt met een maaltijd weer naar buiten ruim voordat ik geholpen ben, niemand die hem vraagt de huisregels die op tien plekken op de deur en de muur staan te respecteren. Ik geloof wel dat de bereiders hun best doen om zelf hygiënisch te werken, maar anno nu heb je daar kennelijk ook een uitsmijter bij nodig. M

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Great as always!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste pokebowls van Utrecht haal je bij de poke perfect. Wij hadden besteld via de site om af te halen. Naar de opmerking met een kleine wijziging werd ook gekeken gelukkig. Wel was onze bestelling pas veel later (ruim een half uur) klaar dan in de mail vermeld stond. Het was erg druk, maar wel handig om dit dan goed door te geven aan de besteller.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke bowl, heel vriendelijk personeel. Kan de bowl hier absoluut aanraden.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

I picked up my pokébowls. I was helped by a very kind lady, eventhough we didn't fully understand each other at first, I felt it as something fun, a click. Food looks amazing! I bought it for lunch later the week. I am sure with such care from the store, the eyes on sustainability and the amazing customer service, the food has to be amazing. You got my 5 stars!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb gekozen voor afhaal. Dit ging zeer voorspoedig, bij binnenkomst (iets voor de afgesproken 18.00) was het eten al klaar en stond het op mij te wachten in de vensterbank. Het eten smaakte zeer goed en is goed verpakt incl stokjes/saus/ed. Zeer positief! Voor EUR 25 een volwaarde maaltijd voor twee personen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

The food in general was good. Unfortunately I paid extra money for some additional toppings that were not in my food. They took much longer than expected (we placed the order on time), so keep this in mind when buying food from here.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was fantastisch

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Al eerder besteld bij poke perfect wat soepel verliep. Helaas stond dit keer niet na een kwartier wachten nog niet de bowl klaar.. De zalm had ook een naar luchtje dus die heb ik er uit moeten vissen.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Duurde ontzettend lang (30min extra) voor ik hem had en toen bleek ook het verkeerde drankje meegegeven te zijn. Smaak is altijd goed. Toch liever volgende keer de juiste bestelling op het juiste tijdstip.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Very dry, too much spring onion

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed maar ik had besteld om af te halen en moest nog langer wachten dan mensen die in de rij stonden. Ik had juist besteld om snel verder te kunnen.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg goed maar toen ik in de winkel kwam moest m’n bestelling nog gemaakt worden. Hierop heb ik 15 min moeten wachten en waren mensen die ter plekken bestelde sneller. Dus vooruit bestellen heeft geen zin

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk!! Alleen we hadden gevraagd om de bowls te mixen dat was niet gebeurd en bij 1 poke bowl zat geen saus. Ook hadden we een afhaaltijd om 19.50 het was uiteindelijk om 20.15 klaar... dan bij de bestelling aangeven dat die tijd niet lukt. Verder is het eten altijd van top kwaliteit!

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super bowl, eerste keer met quinoa maar heel erg lekker! Goed bereid.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

beste lezer, het begon er al mee dat pas ontdekte dat het niet de winkel was die ik dacht dat het was, toen ik al betaald had. Het adres komt pas na betaling in zicht. Waardeloos. toen moest ik wachten omdat het tijdstip van afhalen te optimistisch was ingeschat. Heel vervelend. Dan zit jullie eten in een plastic doosje; dat alleen al zou een reden voor mij zijn niet te bestellen! Bepaald niet duurzaam. En last but not least: wat is dat voor ziekte dat er tegenwoordig met GULLE hand chilivlokken gestrooid moeten: voor mij verpest het alles wat ik eet. dus nee, ik ben totaal ontevreden, zal je aan niemand aanraden en nooit meer bestellen.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service! Snel klaar en zeer klantvriendelijk, terwijl het erg druk was. :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De ingang werd ook gebruikt als uitgang, terwijl er juist een speciale uitgang geregeld is. Dit is niet voor iedereen duidelijk aangegeven. Afstand houden gaat dan nauwelijks. Misschien een ‘entrance only’ bordje én Simpelweg een extra reminder bij de kassa? We vonden het jammer dat er al soya saus al was toegevoegd aan de ‘Original’ Poké bowl. Hadden we liever zelf gedoseerd. Maar verder heerlijk gegeten!!! Ik moest even wachten voordat ik m’n vooraf online bestelde en betaalde maaltijden mee kon nemen maar kreeg een drankje terwijl ik wachtte! Dat maakte het helemaal goed.