Beoordelingen van Poké Perfect Utrecht

Recente recensies van Poké Perfect Utrecht

4 sterren na 23 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

De gang van zaken bij het restaurant was vrij bedenkelijk. Ik had online besteld en had een afgesproken afhaaltijd, stond op tijd bij de deur, maar heb nog zeker een kwartier buiten moeten wachten voor de maaltijd er was. Prima dat hij niet al verpieterd klaarstond (al is de echte magie om de wachttijd maar 2-3 minuten te laten zijn) mijn probleem is meer wat er tijdens het wachten gebeurt. In de tussentijd parkeert er namelijk een rando op de stoep, loopt zonder mondkapje het restaurant binnen, heeft kennelijk een snotneus want hij wrijft er steeds aan, bestelt aan de balie en hangt minutenlang rond voor de balie met ingrediënten op de plek in de hoek waar geen scherm staat, en loopt met een maaltijd weer naar buiten ruim voordat ik geholpen ben, niemand die hem vraagt de huisregels die op tien plekken op de deur en de muur staan te respecteren. Ik geloof wel dat de bereiders hun best doen om zelf hygiënisch te werken, maar anno nu heb je daar kennelijk ook een uitsmijter bij nodig. M

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Great as always!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste pokebowls van Utrecht haal je bij de poke perfect. Wij hadden besteld via de site om af te halen. Naar de opmerking met een kleine wijziging werd ook gekeken gelukkig. Wel was onze bestelling pas veel later (ruim een half uur) klaar dan in de mail vermeld stond. Het was erg druk, maar wel handig om dit dan goed door te geven aan de besteller.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke bowl, heel vriendelijk personeel. Kan de bowl hier absoluut aanraden.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

I picked up my pokébowls. I was helped by a very kind lady, eventhough we didn't fully understand each other at first, I felt it as something fun, a click. Food looks amazing! I bought it for lunch later the week. I am sure with such care from the store, the eyes on sustainability and the amazing customer service, the food has to be amazing. You got my 5 stars!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb gekozen voor afhaal. Dit ging zeer voorspoedig, bij binnenkomst (iets voor de afgesproken 18.00) was het eten al klaar en stond het op mij te wachten in de vensterbank. Het eten smaakte zeer goed en is goed verpakt incl stokjes/saus/ed. Zeer positief! Voor EUR 25 een volwaarde maaltijd voor twee personen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

The food in general was good. Unfortunately I paid extra money for some additional toppings that were not in my food. They took much longer than expected (we placed the order on time), so keep this in mind when buying food from here.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was fantastisch

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Al eerder besteld bij poke perfect wat soepel verliep. Helaas stond dit keer niet na een kwartier wachten nog niet de bowl klaar.. De zalm had ook een naar luchtje dus die heb ik er uit moeten vissen.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Duurde ontzettend lang (30min extra) voor ik hem had en toen bleek ook het verkeerde drankje meegegeven te zijn. Smaak is altijd goed. Toch liever volgende keer de juiste bestelling op het juiste tijdstip.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Very dry, too much spring onion

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed maar ik had besteld om af te halen en moest nog langer wachten dan mensen die in de rij stonden. Ik had juist besteld om snel verder te kunnen.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg goed maar toen ik in de winkel kwam moest m’n bestelling nog gemaakt worden. Hierop heb ik 15 min moeten wachten en waren mensen die ter plekken bestelde sneller. Dus vooruit bestellen heeft geen zin

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk!! Alleen we hadden gevraagd om de bowls te mixen dat was niet gebeurd en bij 1 poke bowl zat geen saus. Ook hadden we een afhaaltijd om 19.50 het was uiteindelijk om 20.15 klaar... dan bij de bestelling aangeven dat die tijd niet lukt. Verder is het eten altijd van top kwaliteit!

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super bowl, eerste keer met quinoa maar heel erg lekker! Goed bereid.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

beste lezer, het begon er al mee dat pas ontdekte dat het niet de winkel was die ik dacht dat het was, toen ik al betaald had. Het adres komt pas na betaling in zicht. Waardeloos. toen moest ik wachten omdat het tijdstip van afhalen te optimistisch was ingeschat. Heel vervelend. Dan zit jullie eten in een plastic doosje; dat alleen al zou een reden voor mij zijn niet te bestellen! Bepaald niet duurzaam. En last but not least: wat is dat voor ziekte dat er tegenwoordig met GULLE hand chilivlokken gestrooid moeten: voor mij verpest het alles wat ik eet. dus nee, ik ben totaal ontevreden, zal je aan niemand aanraden en nooit meer bestellen.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service! Snel klaar en zeer klantvriendelijk, terwijl het erg druk was. :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De ingang werd ook gebruikt als uitgang, terwijl er juist een speciale uitgang geregeld is. Dit is niet voor iedereen duidelijk aangegeven. Afstand houden gaat dan nauwelijks. Misschien een ‘entrance only’ bordje én Simpelweg een extra reminder bij de kassa? We vonden het jammer dat er al soya saus al was toegevoegd aan de ‘Original’ Poké bowl. Hadden we liever zelf gedoseerd. Maar verder heerlijk gegeten!!! Ik moest even wachten voordat ik m’n vooraf online bestelde en betaalde maaltijden mee kon nemen maar kreeg een drankje terwijl ik wachtte! Dat maakte het helemaal goed.